Lunchen in Leiden 2

geplaatst in: verhalen | 0

Goedemorgen jullie lezen het goed maar ik lunch nu in een ander huis,met een ander maar wel in Leiden dit had ik al afgesproken met Til en van zondag was een onverwachts uitje met Til het mooie weer heeft ons naar buiten gelokt.

Moet wel eerst een pakketje retour sturen dus ga denk vroeg de deur uit naar Primera om het weg te brengen en dan even langs Expert om mijn bestelling te bevestigen en misschien nog een goede afspraak te maken met de eigenaar.

Rond half één was ik er en even gewacht tot Til klaar was met haar telefoongesprek daarna naar het centrum van Leiden lekker gewandeld en natuurlijk foto’s gemaakt.

We hadden beide nog niet gegeten vandaar samen lunchen bij de waag.

Wat namen we te eten een hotdog want we zaten te twijfelen een tosti die zij anders noemde focaccia croque monsieur. Het was zo gezellig samen erop uit zo fijn om over alles te kunnen praten Marco en ik hebben samen gevoelsmatig onze vrienden gekozen en door de herinneringen aan mijn schat en nieuwe herinneringen maken weet ik zeker dat Marco super trots is hoe ik nu in het leven sta en van een ieder hoor ik dit is wat Marco wilde dat je je leven weer oppakt.

Ik vond hem superlekker en het was echt een gezellige tent ook het personeel super vriendelijk en natuurlijk ook mijn gezelschap Til heel erg bedankt voor deze gezellige dag samen.En weet je heb wat foto’s gemaakt wat weer mooie herinneringen aan Marco geeft al die oude weegschalen heb ze hier ook thuis staan en nu denk ga ze mooi installeren en niet weg doen.

Even wat geshopt lekker wat kleding gepast en gekocht was bijna vergeten hoe leuk dat is om het met een vriendin te doen normaal altijd met mijn schat maar dit gaf mij ook een heerlijk gevoel.

Nog wat als laatste gegeten en gedronken.

Marco hield ook altijd van appeltaart.

Moe maar voldaan zijn we afscheid gaan nemen en lieve Til ik weet niet hoe vaak ik het heb gezegd dank je wel schat voor deze mooi en gezellige dag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *