Mag het weer

geplaatst in: verhalen | 0

Het halfjaar is snel gegaan,vandaag weer bloed prikken een keer in het Medisch Centrum Bodegraven. Daar kan je van 8:00 terecht maar dat er veel mensen zitten verwachtte ik niet,had acht mensen voor mij.Kom een man binnen en kijkt op het bord en zegt volgens mij zitten hier echt geen twintig man. Iedereen kijkt op en je ziet ze tellen. Toen zei een vrouw:”je houdt je nummer op zijn kop”. Gelukkig voor hem het waren er nog maar zes.

Het gaat er wel heel snel de één naar binnen en de andere eruit ze werken met z’n twee dus het is lopende band werk. Ik moest twee buisjes urine meenemen en nuchter geprikt worden.

Soms wordt je geprikt rechts of links wilde eerst nog vragen kan ik wat foto’s schieten ervan. Maar ik had een vrouw die wel drie op mijn arm klopte of mijn aders gaan roepen hier zit ik,uiteindelijk zette ze haar naald erin. Ik keek er naar en het bloed stroomde zo langzaam dat ze voor de tweede keer de buisje erin ging stoppen hopelijk heb ze genoeg bloed getapt.

Normaal als ik richting huis ga voel ik niks maar nu voelde ik echt pijn waar ze prikt heeft.

Omdat ik lekker vroeg daar kon zijn heb ik gelijk boodschappen gedaan voor de rest van de week.Kwam de bedrijfsleider van AH tegen en die vertelde mij dat hij een mail had gezien over mijn overplaatsing die ik heb aangevraagd,nu is het een kwestie van afwachten waar een plek is voor deze dorpsgek. Maar nu even wat naar binnen werken. Lekker een spelt tosti met kaas,nu lekker ontspannen en alvast koken.

Volgende week afspraak bij de HA voor de uitslag🤞🤞

Geef een reactie