Massage afspraak

geplaatst in: verhalen | 0

Op de Vlietland leerde wij een stel kennen waar de dame massage’s geeft en het toeval is dat zij hier in het dorp wonen en daar ga zondag naar toe zolang het droog blijf ga ik er wandelend heen even via de navigatie kijken waar het precies is.Ondanks het dorp niet groot heb je het in twee plaatsen verdeeld Broekvelden en Noord waarom het zo het weet ik niet.

Zag dat het een stukje van mij vandaan is en ik het op twee manieren kan bewandelen dus ik zie het wel welke ik neem.Ik had toch de auto genomen want het regende zo hard. Kwam daar aan en werd hartelijk ontvangen zaten heerlijk een kop thee te drinken en waren zo gezellig aan het kletsen dat ik het zo fijn vond heb hun(haar)al een tijd niet gezien of gesproken de laatste keer was op de Vlietland en dat is toch ergens juli of augustus geweest.

Ik zei haar laten we het masseren voor nu lekker laten want we zijn zo gezellig aan het kletsen en dus we namen nog een kop thee en een stuk speculaas en ondertussen is haar man ook thuis gekomen van zijn werk en ook daar nog gezellig mee zitten kletsen daarna nam ik afscheid en ben voldaan naar huis gegaan het was echt supergezellig lieverds en we spreken gauw eens wat af,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *