Maya en Sjaak

geplaatst in: verhalen | 0

Appte Maya of we het leuk vonden of ze een bakkie kwam doen,daar zeggen we geen nee tegen ze kwam rond zeven uur of was het nou half acht. Esther wat maakt dat half uurtje nou uit,eigenlijk niks maar ze kwam niet met lege handen hier aan.

Een heerlijk amandel staaf had ze bij haar voor de koffie. Wij vinden het altijd fijn als mensen zich op hun gemak voelen bij ons. Maya trok heerlijk haar schoenen uit en deed haar warme huissokken aan die ze van huis mee had genomen zo fijn dat ze zich hier lekker thuis voelt.

Zelfs Sjaak voelt zich op zijn gemak dat hij heerlijk op de bank in slaap dommelt alleen toen ik er een foto van wilde maken werd hij wakker.

De lieverd had ik even in de tuin gelaten,nee niet Maya maar Sjaak hoor maar toen bedacht ik ineens ga lekker even met Sjaak buiten wandelen en zo gezegd,zo gedaan heerlijk die winterse kou in.

Maar Sjaak is hier niet bekend dus hij wilde terug naar zā€™n vrouwtje maar kleuter wilde nog even verder wandelen denk dat ik half uur weg ben geweest want Sjaak trok mij steeds richting huis. Een volgende keer gaan we een langere wandeling maken en dan hoop ik dat het voor Sjaak ook goed is.

Misschien denk je wel Maya waarom maakt zij geen foto voor haar blog van mij,omdat ik niet weet of je het wel goed vind.

We hebben weer genoten van de gezelligheid en natuurlijk van de amandel staaf,

Liefst Esther šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *