Memory 1

geplaatst in: verhalen | 1

Ik zag het bij een andere blogster en dacht ik heb ook vaak dingen waar ik een herinnering aan heb.

Veel mensen die in Amsterdam Osdorp wonen of gewoond hebben kennen herkennen deze foto wel. De drie pierenbadden midden op het osdorpplein als kind wel eens ingezeten. Moeders op de banken of op de rand zittend met handdoeken zo had mijn moeder het ook gedaan voor ons drie jongste kinderen.

Op deze foto zit geen water want daar is het nu nog te koud voor maar zomers is het altijd heel druk en ieder kind ging op het fontein zitten zodat het water gestopt wordt.

Ook deze schapen waren heel gewild voor kinderen vooral het voorste schaapWaar de douglas zit,zat vroeger de oude ingang van de oude Albert Heijn voor hij daar vandaan ging.

Wat vliegt de tijd hè ik was denk een jaar of vijf,zes toen wij daar gingen zwemmen of meer spelen zo leuk die tijd ik weet ook wel dat ik er niet in mocht maar dan zeggen ik doe alleen mijn voeten erin,onderhand was ik zeiknat want ik kon de verleiding niet aan om in het water te zitten.

Dus de kleren nat en dan moest moeders wachten tot je droog werd van de zon

Mijn kids hebben er ook vaak ingezeten en zo mooie herinnering en ooit een mooie afsluiting voor mijn tijd in Amsterdam voor ik het verleden verlaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *