Mijn eerst kind d’r verjaardag

geplaatst in: verhalen | 0

Wat schrijf voor je kind dat jarig is en die je al een hele tijd niet gezien of gesproken heb ja wat doe je dan hier meld ik gefeliciteerd mijn lieve dochter met je 34 ste verjaardag maak er een geweldige dag van je bent wel uit het oog maar nooit uit mijn hart.

Het is best moeilijk voor mij om het zo te moeten doen wie weet lees ze het wel en weet ze dat ik aan haar denk op haar geboortedag maar tuurlijk zou ik haar wil knuffelen en vasthouden maar dat zit er al een tijd niet meer in en dan hoor ik wat geratel waarom zoek je geen contact of bel of app je haar niet heb niks om dat te kunnen doen kan het via via misschien wel in handen krijgen maar het is al zo zwaar dat ik het na bijna 16 jaar geen energie er voor heb en alles kost mij te veel spanningen en het hier van mij af te schrijven is ook wel moeilijk en zwaar maar een gevecht leveren van wel/niet is voor mij nog erger.

Dus lieve meisje van mij ik hou van jou met heel mijn hart en gun jou en al jou geliefdes om je heen een hele mooie verjaardag toe,

Liefst je moeder😘

Het is kort maar wel heel erg gemeend mijn lieve dochter Zefanja love you😘😘😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *