Mijn eerste drempel

geplaatst in: verhalen | 0

Had met mijn leidinggevende afgesproken vandaag(vrijdag)rond tien uur langs het werk te gaan,toen ik de telefoon opgehangen had werd ik heel onrustig en ik twijfelde zal ik het aankunnen.Het wordt wel heel moeilijk de rit,de confrontatie met mijn collega’s.

Maar voor ik daaraan ga beginnen ga ik eerst lekker slapen wekker ook al gezet om op tijd wakker te worden.Was wel bijtijds naar bed omdat ik best nerveus ben.

Mijn Bessie appte al we vangen je achter op kan je door het magazijn naar binnen komen dus ik was op tijd maar voelde wel druk en spanningen maar ik zette gewoon door.

Leidinggevende appte hij kwam wat later wat ik op dat moment helemaal niet erg vond kon ik nog even mij op alles voorbereiden en wat wandelen door Osdorp wat is er veel veranderd op het plein ligt alles open maar de schaapjes waren nog aanwezig.

Het gesprek verliep wel relaxed had ook de film van Marco zijn uitvaart laten zien en de vloermanager van mijn afdeling zat er bij en pinkte af en toe een traantje weg.Kreeg nog een kaart die ze eigenlijk wilde opsturen in handen en lees je al die hartverwarmende teksten dat zij hebben neergezet dank jullie wel lieve collega’s.

Had een klein aanrijding voor de slagboom in de garage kon met mijn pas de slagboom niet open en reed een stukje achteruit en ik zat met een zacht tikje tegen een andere auto aan ik was helemaal van slag belde mijn Bessie en vroeg naar mijn oude buurman die mij meteen te hulp schoot.

De aanrijdingsformulier in gevuld en foto’s gemaakt van de schade.

Moet de papieren opsturen en de verzekering het laten uitzoeken of ik werkelijk de schade heb gemaakt bij de tegenpartij maar ik wacht het af voor nu is mijn dagje Amsterdam heel zwaar en ook vermoeid geweest lekker een film kijken en dan mijn bed in welterusten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *