Mijn geliefde strandje

geplaatst in: verhalen | 2

Als ik aan vrienden of collega’s verteld dat ik naar het naturisten strand ga dan kijken ze vreemd op,andere denken dat ik mij achter een boom verschuil om mensen te bekijken,maar nee ik ga daar lekker op ons kleedje liggen.Daarom hebben we ook die bolderwagen gekocht om alles wat we daar nuttigen en op liggen gebruiken en dat is best veel.Zo vervoerde we het eerst en dat werd toch te zwaar en dan moesten we apart nog een tas in de hand nemen.

Zeg nou eens is het uitzicht niet mooi.Het is er zo heerlijk om te relaxen en je krijg er veel aansprak,andere naturisten waar wij mee praten die willen niet dat hun vrienden, collega’s en familie het weten dat ze daar naar toe gaan.

Marco en ik hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we er komen want het is ons leven en wij genieten er enorm van.Je krijg er veel bekijks dat ik waar mannen die hun gezin achterlaten op het textiel strand en dan de alleenstaande vrouw bekijken of op een klein afstandje naast hun neer ploffen en dan net doen of ze heel druk aan het bellen zijn dat heb je heel vaak,ook jonge kinderen die dan precies over het veld moeten rijden.

Dan hoor je de mensen zeggen wat moeten ze hier aan elk ingang pad heb je een bord hangen waarop staat dat ze het naturisten gedeelte betreden.Ze kunnen toch lezen,maar ik denk vaak ze willen niet lezen,we leven in een vrij land en tuurlijk mogen hun ook hier komen maar pas je aan kleed je uit of ga niet zo dicht bij een alleenstaande vrouw liggen laat hun met rust. Als de handhaving langs komt en ziet dat er mannen gekleed op een bank zitten dan worden ze weggestuurd of ze moeten hun kleren uit trekken ongeacht wie het er zit en dan zie je ze vertrekken.Je heb een aantal banken staan en daar zitten ze vaak en dan zijn ze vaak met meerdere en dan denk ik als de mensen op het veld er wat van zeggen dan vinden ze gediscrimineerd worden,nee dat is het niet pas je gewoon aan wij laten jullie met rust doe dat ook bij ons laat ons ook gewoon genieten van ons dagje. Even wil laten zien hoe andere op het veld komen en hoe sommige hun plek bezetten.En bij sommige heb je net of ze kamperen.Jan die bij ons ligt heeft een heel leuke handdoek en die wil ik echt laten zien.Wij hebben ook kussentjes want ik slaap ook wel eens op de VL.Misschien beledig iemand met mijn blog maar dit is mijn mening en ik wil gewoon genieten in mijn blootje op mijn strand.

2 reacties

  1. Thomas Pannenkoek

    Dat je groot gelijk hebt. Niks verkeerd met naturisme. En dat zo’n beleving idealiter met alle respect voor elkaar gebeurt spreekt voor zich.
    In België hebben we amper vijftig kilometer strand, waatvan 350 meter bestemd voor naturisten. Jullie in Nederland zijn echt bevoorrecht op dat gebied!

    • ellymay47

      Ja dat klopt wij zijn in Duitsland geweest ook naar het naturistenstrand en die hadden een lang hek tussen beide stranden FKK strand worden die genoemd en daar moet je voor betalen een dagje te liggen en om zes gaan de poorten dicht dan ben ik echt wel blij dat wij van s’morgensvroeg tot bijna middernacht kunnen blijven zonder een cent te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *