Mijn moeder jarig

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn moedertje zou vandaag 92 jaar geworden zijn als zij nog zou leven maar zij is 28 jaar geleden overleden net zo oud als mijn zoon Robby nu is.

Ik mis haar wel heel erg vooral nu ik geen contact heb met mijn kids en mijn grote liefde ook is overleden ik koop altijd op haar geboortedag een mooie bos bloemen wat ik ook nu weer gedaan en dan steek ik ook altijd een kaarsje voor haar aan.

Mijn moeder was mijn grote steun en bij haar kon altijd terecht met mijn verdriet en problemen niet dat zij het op kon lossen maar ze luisterde altijd met heel veel geduld naar mij.

Lieve mama,

Zo jong ben je van ons heen gegaan, Als ik aan jou denk voel ik een traan, Het loopt langs mijn wang, Ik de verte hoor ik een mooi gezang, Is het een vogel of hoor ik jou, Nee het is een fluistering ik hou van jou. Soms flikker het licht uit en aan, Dan vloeit er weer een traan. Weet dat jij over mij waakt, Dat is het meest wat mij raakt. Voor ver maar ook dichtbij, Dat maakt mij heel erg blij.

Ik mis jou mama vier met iedereen die jou en mij lief is je verjaardag in heaven love you,

Liefst je dochter 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *