Mijn werk stopt nooit

geplaatst in: verhalen | 1

Ik denk dat we twee jaar geleden op de Vlietlanden een vrouw tegenkwamen die op de camping vlakbij het recreatiegebied zat. Eigenlijk moet ik zeggen Marco is altijd tegen iedereen aan het babbelen dus daarvan leerde ik Astrid kennen. Zij woont in Den Helder en vroeg zich af of hij een supermarkt kent dat glutenvrij brood verkocht en hij verwees haar naar mij.

Ik vertelde dat wij bij Albert Heijn wel glutenvrij brood verkochten van dagvers en ook lang houdbaar brood van Schär maar van andere supermarkten weet ik echt niet. Nou schijnt er een kleine AH daar te zitten in haar dorp in Den Helder en zij had het nooit gezien. Ik adviseerde haar om AH online te proberen of te proberen te kijken of die AH het kan bestellen.

Nu kwamen we haar vandaag weer tegen op de Vlietlanden en zij bedankte mij omdat zij veel glutenvrije producten nu wel bij de AH heeft en bakt zij nu haar eigen brood omdat de dagvers glutenvrij brood met te veel suikers zitten en dat kan zij ook niet hebben.

Ondanks ik geniet van mijn weekend en vandaag hoorde dat mijn week goed gekeurd is om vrij te hebben ben ik toch als werkneemster van de AH nog met mijn werk bezig. Maar toch geeft het mij een super gevoel om op mijn strandje ook mensen te kunnen adviseren.

Nu alleen maar genieten van mijn vrij moet echt even die knop omdraaien en alleen aan leuke dingen denken.

Fijne avond.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *