Mijn werkkluis

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had klompen gekocht een tijdje geleden waar ik best prettig op werk en toen waren er ook een soort laarzenklompen die er ook mooi uitzagen en die had ik extra erbij besteld en ze zijn nog niet echt uitgelopen dus toen kwam Marco met een idee. Laat je je schoenen op je werk in je kluis als je klompen wat pijn gaan doen,nou weet Marco niet dat die kluizen bij ons niet heel groot zijn.

Deze laarsklompen heb ik

Nou dacht laat ik eens wat foto’s voor mijn schat gaan maken en dan zal hij zelf zien dat er niks meer bij past.

Zo zien ze eruit

Nou je ziet het zelf ze zijn niet groot en ook niet heel breed,nou denken jullie daar doe je toch je werkkleding in,nee ik niet bij mij moet mijn tas erin want anders moet al mijn waardevolle bezittingen eruit halen,wat ik een heel gedoe vind,en ik heb geen kleine tas daar heb ik ook een foto van.

En mijn werkkleding moeten we allemaal zelf thuis wassen dus die neem ik elke dag mee naar huis,nou gaat mijn tas erin met veel geduw past hij net🤣🤣🤣

En dan nog mijn broodtrommel die past er net voor,waarom zet je die niet in de koelkast in de kantine omdat ik dat alleen doe als ik kwetsbaar vleeswaren erop heb pindakaas,chocopasta of kokosbrood kunnen makkelijk ongekoeld liggen.

En dan kan hij net op slot,misschien een kleine tas nemen zodat er meer ruimte overblijft of een extra tas mee zodat je je schoenen onder je jas kan hangen allemaal opties maar als ik op mijn werk kom heb ik geen zin om mijn schoenen te verwisselen voor klompen en andersom ook niet,wat een lastig wijf ben ik toch,als ze lekker uitgelopen zijn dan trek ik ze aan hoor schat 🥰.

Ik weet toen ik begon met werken bij de AH 1986 waren de kluizen twee keer zo groot en dan kon je echt alles erin proppen zelfs je jas kon er bij tja,AH let echt op de kleintjes.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *