Mijn zoon

geplaatst in: verhalen | 1

Wat vliegt de tijd mijn zoon vandaag een jaartje ouder geworden van harte gefeliciteerd, als het vloog ik je in je armen om je wel duizenden kusjes te geven.

In mijn gedachte ben je en in mijn fantasie omhels ik je,terwijl ik dit schrijf denk ik aan al die momenten dat ik met jou beleefde,en nog als ik mezelf wel eens bezig zie denk ik die wat lijkt je op je moeder,net zo gek als een deur,altijd een grapje hier en daar.

Lieve Robby ik mis je humor en je fantastische grappen en grollen hopelijk weet je dat ik ontzettend veel van je houđź’‹

Je bent niet meer mijn klein mannetje waar ik mijn zorgen over hoef te maken,je bent een volwassen man van nu 25 jaar oud. Hopelijk denk je nog aan je moeder terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *