Moet het toch kwijt

geplaatst in: verhalen | 0

Ik schrijf alles op mijn blog wat ik kwijt wil en dit was eigenlijk allang vergeten en heb de persoon in kwestie het ook vergeven.

Maar omdat ik gisteravond een appje kreeg waarbij ik dacht zo na een hele tijd hoor ik weer eens iets, niet dat ik daar op zat te wachten maar dan komen er toch vragen bij mij waarom deze persoon mij in een moeilijk positie heeft gebracht.

Oké ben niet echt duidelijk hè.

Twee jaar geleden vroeg de persoon in kwestie of het wat kon lenen van mij en daar moest ik Marco daar buiten houden en dat deed ik ook maar doordat deze persoon niet de afgesproken dag het terug te storten heb ik het wel opgebiecht aan Marco en hij vond het van deze persoon niet leuk om mij dat te laten doen.

Na twee maanden van de werkelijk datum kreeg ik met veel moeite het bedrag terug,en nu wilde ik weten waarom deze persoon het zo gedaan heb krijg ik een één of ander l#l verhaal van andere zeiden dat Marco moeilijk doet om geld aan mensen te lenen.

En als je dan wie zegt dat dan en dan maar met het antwoordt moet leven dat ik het moeten vergeten dat is niet meer zo belangrijk,voor mij wel want ik heb met dit een hele tijd gelopen dus waarom heb je eigenlijk weer contact opgezocht met mij had het dan zo gelaten zoals twee jaar geleden.

Vaarwel familielid tot over nooit weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *