Mondkapjes

geplaatst in: verhalen | 0

Veel mensen denken dat het corona virus een complot theorie is en vele bellen naar Marco om te weten hoe hij er over denkt. Nou is Marco geen wetenschapper maar hij legt men uit hoe hij er over nadenkt en dan lijkt het wel of ze dan gerustgesteld zijn.

Natuurlijk zijn de beelden op tv waar mensen in het ziekenhuis zijn opgenomen niet fake dat virus bestaat echt en blijf voor mezelf beschermen om de anderhalve meter afstand te houden.

In Bodegraven is een mondkapje niet verplicht maar bij de Aldi hangt wel een bord met mondkapje geadviseerd en bij de Jumbo worden de karretjes weer gedesinfecteerd en je bent verplicht een kar te nemen ook al heb je maar één product nodig.

Gisteren(vrijdag) moest ik mijn medicijnen ophalen bij de apotheek en daar stond wel op de deur verplicht mondkapje op nu neem ik standaard mijn mondkapje mee. In de auto op gedaan en toen de apotheek binnen gelopen moest bij de baliezuil aangeven of ik een mail ontvangen had en daar antwoordde ik JA op en daarna mijn geboortedatum invoeren en dan je persoonlijk code invoeren dan krijg je een nummertje.

De medewerkster staat achter een plastic scherm vraagt om je nummer te laten zien haalt je medicijnen op en legt het op een stel gestapelde kratten en toen kon ik weer vertrekken en bedacht ineens zal alvast wat koolhydraatarme bolletjes voor mezelf halen bij de Jumbo want die verkopen alleen daar. Karretje aangereikt gekregen dat gedesinfecteerd was en zo liep ik zonder mondkapje binnen maar ik voelde me zo bekeken omdat iedereen met mondkapjes liep en ik met wat mannen van buitenlandse komaf niet en dacht snel die bollen kopen en wegwezen.

Maar omdat ze het niet hadden moest ik vandaag weer terug eerst naar de visboer daar sta je buiten en er zijn nooit veel mensen als je vroeg bent,daarna naar de Aldi om voor Marco bolletjes halen en mijn koolhydraatarm brood die zij daar weer wel hebben en toen wel mijn mondkapje opgedaan dat is wel even wennen hoor.

Toen dus weer naar de Jumbo om die bolletjes te halen en dacht ik ben zo goed bezig met afvallen heb wel een traktatie verdiend dus straks bij de koffie/thee.

Tja,dat is natuurlijk wel een dikmakertje maar ik dacht dat kan voor een keer.

Het weer is niet florisant want het regent maar wij gaan ons niet vervelen films genoeg opgenomen .

Fijn weekend😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *