MRI Scan

geplaatst in: verhalen | 0

Na mijn gehoortest was ik doorverwezen naar de kno arts en die heeft toen een MRI scan aangevraagd en dat gaat vandaag gebeuren.

Vanmorgen kon ik niet langer blijven liggen ben wat gespannen voor de scan weet niet wat ik moet verwachten heb nooit zoiets gehad dus ik ben benieuwd ernaar.

Zal wel mee vallen en heb ik mij voor niks zorgen gemaakt,nou is er niet veel aan de hand maar weet niet of ik lang kan blijven liggen in een kleine ruimte,weet niet of ik bang er voor ben.

Om 11:45 moet ik aanwezig zijn in Groene hart ziekenhuis in Gouda omdat we na het onderzoek gelijk naar de vliet wilde hadden we alles al ingepakt en moesten we alleen bolletjes halen.

Ruim op tijd meldde we ons aan de balie en konden met een formulier doorlopen naar wachtkamer W. Daar kon ik hem invullen en nu maar wachten en wachten is niet mijn sterkste kant dus ik keek steeds op de klok,nog niet aan de beurt.

Op een gegeven moment ben ik maar wat foto’s gaan maken

Alleen maar om de tijd te doden na een half uur werd ik eindelijk in een kleedruimte geroepen. Hij stelde zich voor Theo en ik antwoordde Esther,hij nam het formulier over en vroeg heeft u een kunstgebit,nee meneer. Als u een BH draag dan,heb ik ook niet onderbrak ik hem. Ohw maar U heeft wel piercings in, dat klopt in mijn schaamlippen twee ringetjes,maar toen ik de afspraak maakte hoefde ze er niet uit omdat de scan voor mijn hoofd is,oké dan kan u hier nog even wachten. Weer wachten wordt zo moe van al dat wachten,maar gelukkig duurde het niet lang want binnen 5 minuten mocht ik mee lopen en hij legde mij uit op de plank te liggen.

De zenuwen gieren door mijn lichaam ik draaide mij om en keek een keer naar waar ik in moest gaan en nam toen pas plaats hij vroeg mij was je aan het meten of je er wel inpaste ik dacht laat mij maar even, nam plaats en ik kreeg het alarmknop in handen en een koptelefoon op en daarna nog een kap wilt u radio luisteren is goed hoor en ik lag daar ogen deed ik dicht en voelde mij bewegen stil liggen meid dacht ik anders moet het over.

Ik hoorde rustig muziek en daarna hoorde ik brom en toeters en bellen rustig blijven hou je ogen dicht en denk nergens aan voor je het weet is het over,muziek hoorde ik bijna niet alleen het harde brommen en dacht alleen schiet maar op ik krijg van deze herrie koppijn eindelijk hoorde een lieve stem die zei ik kom er zo aan. Was blij dat het voorbij was nu afwachten op 4 juni voor de uitslag. Wil mij geen zorgen maken denk alleen een dag erna ga ik lekker op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *