Najaar 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Ze voorspelde mooi weer voor de vrijdag dus snel de tas ingepakt en Maya zou ook komen dus altijd gezellig als er bekende er zijn. We hadden doorgegeven wat wij mee namen en Maya die nam poffertjes en bolletjes mee. Marco moest nog naar de toilet maar gaf aan ga maar alvast in de auto kom eraan,ik keek hem aan en zei;”ik moet ook nog naar de toilet,maar ga je op de sloffen naar de Vlietland”. Hij keek naar zijn voeten en wist niet eens dat hij geen schoenen aanhad.

Op sloffen loopt het echt niet makkelijk als je een bolderkar moet trekken. Daarna konden we vertrekken het werd wel minder bewolkt hoe dichter we bij de Vlietland aankwamen. We kwamen aan op het veld toen lag er praktisch niemand behalve in de verte een naakte man en een verdwaalde gans.

Ons plekje was gereed,Marco vond het wat fris dus die hield nog even zijn kleding aan.

Maar je ziet het hè zoveel spul nemen we mee overal zijn we op voorbereid. Na een kwartier kwam Maya met Sjaak dat is echt een rustige hond blaft niet als er vreemde langs komen en gaat ook niet steeds bedelen als we eten. Kijkt wel op een afstand heel zielig naar ons en dan krijgt hij wel eens wat.

Nu staat hij dicht bij ons maar zodra hij Sjaak in de gaten krijgt en Sjaak hem dan weet meneer gans niet hoe snel hij het water in moet,Sjaak loopt na een bepaalde tijd los over het veld en dan wild hij spelen met meneer gans maar die is er niet van gediend.

Vind Sjaak een mooie hond om te zien en ik heb natuurlijk ook een ander vriendinnetjes hond Amy die is van Dennis en Tineke.

Maar we zouden gaan ontbijten dus ik geen lekkere spiegeleieren maken met een plakje ham erbij we hebben heerlijk gesmuld. Toen kwamen Herman en Astrid er ook aan en toen waren wij aan de koffie het lijkt echt of we ergens kamperen in plaats een dagje Vlietland.

Maar had van mijn vriendinnetje Mariëlle een Hema worst gekregen en die hadden even opgewarmd en opgepeuzeld met zijn vijven en natuurlijk kreeg Sjaak ook een plakje.

Tis niet gek dat ik steeds aankom in plaats van afval want later op de middag hebben we ook nog even poffertjes opgewarmd.

Daarna nog een bak koffie en dan wordt het echt te fris en zijn rond zeven richting huis gegaan nog op de bank hangen voor we besluiten ons bedje in te gaan.

Het najaar is begonnen en je merkt dat het steeds frisser en frisser wordt hopelijk krijgen we nog wat mooie dagen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *