Neem de tijd

geplaatst in: verhalen | 0

Ik zal wel een raar persoon zijn want ik doe overal mijn wekker voor aan.

Wekker 1:

Mijn wekker gaat elke dag van de week om 03:50 af omdat ik van rustig douchen, aankleden, broodje smeren en kopje thee drinken hou en dan kan ik rustig nieuws kijken of een spelletje spelen. Ik heb dan ongeveer een half uur dan piept mijn wekker weer om 04:30

Wekker 2:

Dan laat ik hem drie snoozen want dan eet ik mijn laatste stukje brood of drink ik mijn thee op en trek mijn schoenen aan dan bij de derde snooz dan ruim ik mijn bord, kopje op en ga dan naar boven om mijn schat een 💋 te geven dat zijn er al twee.

Het alarm van de ovens die gaan wel tig keer per dag af,eerst om de ovens voor te verwarmen maar die piepjes gaan af maar stoppen vanzelf. De hartige broodjes die moeten 33 minuten, appelflappen 3,minuten, american cookie moeten 18 minuten, gevulde koeken 13.50 minuten en de zoete broodjes 16 minuten en de croissants moeten 23 minuten dat zijn wel heleboel piepjes maar we bakken ze ook lekker bruin. Dat is niet echt een wekker maar wel tijden.

Dan heb ik ook een kookwekker die ik altijd gebruik anders brand het eten aan.

Dan heb ik mijn laatste wekker en dat is voor mij medicijnen en tevens om naar bed te gaan.Zodoende zorg ik altijd dat ik op tijd dat heb ik van moeder geleerd altijd op tijd zijn en nooit gehaast te werk te gaan,waardoor je nooit bij andere irritatie opwekt bij je medemens.

Wijze les van mijn lieve moeder love you💋❤️❤️

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *