Netflix genomen 11

geplaatst in: verhalen | 0

Kijk nu een serie van acht seizoenen en met een gemiddeld 11 tot 13 afleveringen en deze filmserie heet Orange is the New Black.

Piper Chapman drugsgeld de grens overbracht en dat samen deed met Alex Vaux en nu dan zich aangeeft bij de vrouwengevangenis Litchfield in New York. Maar haar verloofde Larry die brengt haar weg en hoop na 15 maanden met de liefde van zijn leven te trouwen .

Al met al komt ook Alex in de zelfde gevangenis te zitten en oude liefde roest niet dus ze worden weer verliefd. Er gebeurd heel veel maar het was zo spannend dus wil je weten hoe die afloopt dan kan je hem zelf zien.

Mijn volgende serie heeft vijf seizoenen en ook weer tussen de elf en 13 afleveringen die is ook weer over een vrouw die voor fraude in een vrouwengevangenis zit in Vigilancia de naam van deze film is VisAVis

Macarena Ferreiro durft haar ouders niet vertellen dat zij met haar baas Simon fraude heeft gepleegd alleen zij wordt er voor veroordeeld.Macarena had haar ouders verteld dat voor een maand op zeiltocht ging.Eerst zou ze in de cel komen bij Zulema Zahir maar die gebruik haar macht van buitenaf en zo komt ze in de cel 225 terecht bij Sola,Yoli en Anabel. Daar hebben ze een vrouwelijke directeur Miranda in de gevangenis. Zulema Zahir en Macarena Ferreiro zijn de hoofdrolspeelsters in de vrouwengevangenis in Spanje zij zijn elkaars tegenpolen maar hun pad wordt geregeld doorkruist. Ik vond het wel een spannende film vooral die psychiater die gebruik zijn ambt tegen elke gevangene.

Dit een film dat gaat over een gezin waar van de vader overleden in zijn diensttijd zijn vrouw en zijn kinderen Pililoha (Pili)en Loane(E)gaan d’r vader en opa opzoeken in Hawaï…..zij wonen een leven lang in New York.Pili wint een reis met geocachen maar kan daar niet naar toe……maar vind het dagboek Monks en gaan op zoek naar de schat wil je weten hoe het afloopt kijk dan naar deze film,die heet Finding OHana

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *