Netflix genomen 28

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb een tijdje niks over mijn gekeken fims-series geblogd maar dat ga ik nu wel weer doen. Bodyguard is een serie van zes afleveringen en die duurde per aflevering één uur.

Dus ik beschrijf ze één voor één want allemaal vond ik ze echt spannend en kon niet echt mijn mobiel wegleggen. Waar gaat het over Brigadier David Budd die promotie maakt omdat hij een terroristische aanslag weet te voorkomen de vrouwelijke terrorist Nadia daardoor wordt hij de bodyguard van Britse minister van Binnenlandse zaken Julia Montague.

Door zijn werk als militair en nu als beveiliger is David wel heel gedreven in zijn werk. David,zijn vrouw(Vicky) en zijn kinderen Ella en Charlie worden het doelwit van wat aanslagen David weet dat er iemand niet helemaal eerlijk is maar dat erin geluisd wordt staat wel vast.

Julia is geen makkelijke minister dus David krijgt het best moeilijk en hij wilt het allemaal goed doen.Maar wil je weten hoe het afloopt dan moet je zeker deze film gaan kijken want ik heb er wel van genoten veel spanning en hier en daar wat drama. Kijk je hem wens ik je veel kijkplezier,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *