Netflix genomen 29

geplaatst in: verhalen | 0
Karppi is de naam van de hoofdrolspeelster

Deze film-serie heeft drie seizoenen en het eerste seizoen heeft twaalf afleveringen en de andere twee acht afleveringen.

Waar gaat het over Sofia Karppi is rechercheur in Finland da. krijgt ze een nieuwe partner Sakari Nurmi die niet heel veel ervaring heeft zijn eerste moord is een vrouw die gevonden wordt op een bouwplaats en de eerste verdachte die zijn hebben is altijd de partner(vaak is dat ook zo,maar dat hoeft niet)Sofia denkt daar niet zo over want zij vind laat de weduwe met rust en daar heeft Sofia en Sakari geregeld een andere mening over.

Sofia heeft een zoon Emil en stiefdochter Henna en ook zij is weduwe nadat haar man Jussi overleden is na een aanrijding vertel niet veel meer kijk hem zelf maar ik vond het een geweldige spannende film-serie.

Zoveel moorden moeten er opgelost worden maar Sofia krijgt toch best veel tegenslagen te verwerken en ik denk dat er nog een seizoen er aankomt ben best benieuwd want voor het eindigt worden zij(Sofia en Sakari)op pad gestuurd want er is iemand vermoord.

Mocht je het willen kijken wens ik je veel kijkplezier want ik was echt gekluisterd aan mijn mobiel ik waarschuw er alleen voor Netflixen is verslavend🤣🤣🤣,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *