Netflix genomen 35

geplaatst in: verhalen | 0

Ik kijk een serie van drie seizoenen en seizoen één heeft 21 afleveringen en seizoen twee heeft 22 afleveringen en seizoen drie heeft 10 afleveringen maar welke serie kijk ik Designated Survivor het is een thriller en het speelt zich af in Amerika.

Waar gaat het over het Capitool ,het congres en de senaat daar is een groot explosie geweest en er zijn meer dan 1000 overleden met name president Robert Richmond,Tom Kirkman heeft ontslagen voor de aanslag maar toch wordt hij met spoed benoemd minister van financiën HUB wat dat ook betekenen mag en de enige overlevende na een andere congreslid Peter MacLeish levend onder het puin gehaald en president Tom Kirkman benoemd hem dan als vicepresident en komt er uit waar het allemaal mee begonnen corruptie in het hele verhaal Tom Kirkman wordt in alles wat hij doet vernederd en aan een schandpaal genageld maar met zijn crew vecht hij zich eruit.

De CIA en de FBI spelen hier in een grote rol althans een FBI agent Hannah Wells want zij denkt dat er meer achter de aanslag zit.Seth Wright,Aaron Shore en Emily Rhodes en Mike spelen een grote rol in het leven van de president en ik vertel niks meer want anders is het niet is het niet meer spannend als jullie het willen zien. De president Mark Kirkman is getrouwd met Alex en hebben twee kinderen Leo en Penny hun leventje wordt wel even over de kop gehaald doordat ze in het Witte huis komen te wonen.

Ik heb er van genoten en gezien hoe corrupt ze zijn in Amerika voor om iemand onderuit te halen maar mocht je hem willen moeten jullie het zeker doen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *