Netflix genomen 38

geplaatst in: verhalen | 0

Deze serie had ik al heel lang in mijn lijst staan en nu pas de tijd genomen om hem te kijken en over welke serie heb ik het dan kördüğüm (Intersection)het is er een serie met drie seizoenen waarvan één 13 afleveringen heeft en twee ook 13 afleveringen en drie er maar 5 heeft.

Heb kördüğüm opgezocht om het te vertalen dan kom ik uit op ik zit op een dood spoor.Zoals je al begrijpt is het een Turkse serie maar waar gaat het exact over Ali Nejat en Naz treffen elkaar in Italië waar Naz het leven red van een vriend Ali Nejat en daardoor mist zij haar vlucht terug naar huis,met Ali Nejat’s privéjet komt ze toch een dag later thuis.Naz kinderarts komt met Kaan in contact en daar begint het kruizen van elkaar pad…….wat heb ik genoten van deze serie soms met knarsetandend en geregeld met tranen die over mijn wangen rolde niet van het lachen maar van het zien dat zo’n jonge Kaan al zoveel mee moet maken in zijn jonge leven.

Ik kan deze serie echt aanraden net als mijn vriendin Nanny dat bij mij heeft gedaan. Arm en Rijk zo ver uit elkaar liggend de een moet hard werken en de ander wilt alleen maar meer over de rug van een ander. Macht en Lust dat zie je heel erg veel in deze serie terug vooral de machtspositie dat deed mij wel heel erg veel maar tja,je kan wel denken iets maar een film maar dat gebeurd in real life ook.

Op naar de volgende serie/film mocht je hem gaan kijken veel kijkplezier hopelijk geniet je er net als ik er van heb genoten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *