Netflix genomen 41

geplaatst in: verhalen | 0

Het lijkt wel of ik iedere week een film of serie beschrijf dat komt omdat best veel gezien heb en ik deel graag wat ik beleef in mijn leven en net als een collega denkt dat ik dagelijks schrijf dat klopt niet helemaal ik plan ze in.

Welke serie heb ik gezien The club (Kulüp)het is een Turkse serie van twee seizoenen en elk heeft 10 afleveringen het is best een spannende serie……waar gaat het over Mathilde is veroordeeld voor een moord dat zij heeft gepleegd 17 jaar geleden op de vader van haar dochter Raşel toen kreeg ze amnestie en kwam Mathilde vrij.Ook Raşel krijgt een kind zonder vader.

Ik heb al te veel verklapt maar ben je nieuwsgierig geworden kijk hem dan maar het is echt een hele goede serie en je wordt echt meegesleept door de drama wat er in voorkomt.Om nog een kleine beetje te verklappen de niet-moslims worden echt zo slecht behandeld in de film want zij zijn of Grieks of Joods maar deze film moet je echt kijken en niet omdat ik het zeg maar omdat hij echt heel goed is.

Wens jullie veel kijkplezier,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *