Netflix genomen 43

geplaatst in: verhalen | 0

Deze film kreeg nog een seizoen erbij van acht afleveringen heb de eerste twee seizoenen al gekeken en het was al spannend met de spelers Dimitri,Esvet en Peyami die is modeontwerper. Dimitri en Peyami zijn van hun jeugd al vrienden en ook partners van elkaar in het bedrijf van Peyami maar wat Dimitri precies doet was voor mij een heel groot raadsel. Dimitri en Esvet zijn een getrouwd stel maar haar liefde die deelt zij met Peyami.

Op dit seizoen hebben we heel lang moeten wachten maar ik kan je vertellen het was de moeite waard ik ga niet verklappen hoe het afloopt maar kan jullie wel vertellen als in een sprookje is het wel zo en ze leefde lang en gelukkig.Ik vond de andere twee seizoenen heel spannend vooral met Mustafa die een man met een beperking is en de liefde van zijn leven weer terug vind en wat ik hier in deze serie zag dat er best veel verborgen en verboden liefdes in voorkomen maar zoals ik eerder neer heb gezet en ze leefde lang en gelukkig.

Wil je ook het laatste seizoen zien dan moet deze film echt kijken en dan rest mij veel kijkplezier ermee,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *