Netflix genomen 7

geplaatst in: verhalen | 0

Dit film keek ik maar wist niet dat het einde heel emotioneel zou worden maar het deed mij heel goed om te zien als je ongeneeslijk ziek bent kun je net als in de film en in mijn leven niet bedenken hoe dankbaar je bent met zoveel liefde en warmte om je heen. En dat het voor een ieder die achterblijft iets moois is om intens afscheid te nemen die zijn strijd levert tegen deze ziekte. Het maakte mij heel bewust dat ik zo dankbaar mocht zijn om mijn geliefde tot naar einde te vergezellen en de liefde te voelen dat met de dag sterker en sterker werd.Echt een hele mooie film From Scratch een seizoen met 8 afleveringen en 4 trailers en meer. Deze titel zag ik bij een andere blogger voorbij komen en blij dat ik hem gekeken op.

Ik kijk steeds meer films en series op Netflix lijkt wel of gewone tv niet meer voor mij bestaat.Wat ik nu gekeken heb is een waargebeurd verhaal.The Founder

Hier zie hoe MC Donald zo groot imperium is geworden door twee broers in 1954 een snelle systeem waar binnen no-time een hamburger klaar is. Maar Ray Kroc ziet door dit systeem hele successen en begint zijn eigen franchise Mc Donald binnen een mum van tijd groeit en groeit het maar door en ik las dat in Nederland de eerst Mc Donald in 1971 gevestigd werd in Zaandam. Vond het wel een leuke film om te zien interessant hoe het zich ontwikkelt had. Op naar de volgende series van mijn lijst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *