New Castle City

geplaatst in: verhalen | 0

Met de bus werden we naar het centrum van New Castle gebracht maar eerst was er een wachtrij voor de paspoortcontrole en uiteindelijk na een half uur wachten op alle mensen die met de bus mee moesten waren we er eindelijk we hadden een plattegrond maar ik neem altijd een foto van de straat naam waar we geparkeerd staan in dit geval gedropt zijn.

Onze bus

We liepen eerst een bank te zoeken om euro’s om te wisselen eindelijk gevonden alle drie Marie,het nichtje van Marie en ik. Toen een overdekt winkelcentrum in geweest daarna naar een ander overdekt winkelcentrum gegaan en van veel lopen krijg je honger dus nu een eetgelegenheid zoeken om te eten kwamen we uit bij Fridays dat zat tussen het gedropte plekje en het overdekt winkelcentrum we hebben heerlijk gegeten.

Rond kwart voor drie Nederlandse tijd moesten we weer op de plek staan waar we gedropt waren en iedereen stond ook netjes te wachten tot er een man uit de bus stapte met de mededeling I’m not the driver…wat is voor onzin we staan hier al ruim een kwartier te wachten en iedereen is moe wilt hun kont ergens op een bank plaatsen maar er is niks om op te zitten en in een pub wil ik mijn tijd gaan verdoen dus kleuter vroeg;”moet ik de deur open om lekker te zitten”iedereen keek mij verbaasd aan zelfs Bessie ook en ik drukte op de knop en het was sesam open U en de deuren zwaaide open.

Iedereen blij,iedereen zette zijn kont op de bank alleen meneer de chauffeur was pist en kwam even verhaal halen wie heeft de deur geopend……..ik stak mijn vinger in de lucht en tja,wat kon hij verder zeggen dan alle poppetjes te tellen en de rest achter laten voor de volgende rit.

Een man dacht ik verraden was dus ik zei;”nee,hoor heb zelf aangegeven dat ik dat gedaan heb maar je merkte wel dat iedereen blij was om weer op het cruiseschip te zitten onze laatste avond gaat in wat gaan we verder doen.

https://vm.tiktok.com/ZGJstHagF/

We waren even aan het rusten in onze kajuit voor we aan ons diner begonnen woensdagochtend komen we in IJmuiden aan maar we hebben zoveel genoten althans ik wel kan niet voor die andere drie praten.

Wij gaan eten en daarna lekker slapen ben kapot,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *