Nico ik mis je

geplaatst in: verhalen | 6

Vandaag zou mijn broer Nico 67 jaar zijn geworden,maar die klote ziekte heeft hem uit ons leven gerukt. Hij was nog zo jong daardoor kon hij niet genieten van al het moois hoe zijn zoon opgroeide tot een volwassen man een leuke relatie heeft en nu zelf vader is geworden van twee mooie kindjes.

Hij dan zelfs opa geworden was en zijn kleinkinderen de fles,een luier verschonen en geknuffeld had met ze. Die klote ziekte heeft hem van grote sterke man tot de bot helemaal opgevreten. Tot het laatste moment heeft hij zich er tegen verzet maar op een gegeven moment kon hij niet meer en gaf zich er maar aan over.

Ik mis jou lieve sterke handen om me heen als we elkaar begroette,je lach,je glimmende ogen,je vriendelijkheid en jou aanwezigheid. Mijn grote broer waar ik vroeger een patatje voor haalde,mijn broer waar wij zijn auto moesten ophalen,omdat hij zonder benzine zat,mijn broer die alleen wakker kon maken met het kriebelen onder zijn voeten,omdat hij doof was,mijn broer waar ik tegenop keek als hij zoveel kon eten,mijn broer die als eerste getrouwd de deur uit ging,mijn broer die de eerste die vader werd,zo kan ik nog meer over jou vertellen.

Dat ik je ontzettend mis hopelijk ben je daar samen met mama,oma Jo en al je ooms en tantes die al heen zijn gegaan hou van je Nico,

Liefst Esther 😘

Foto zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

6 reacties

  1. MelodyK

    … Het gemis straalt van jouw blog af… maar jouw liefde overtreft het ook.. en dat is mooi…
    en ja, zulk gemis, herken ik wel, velen met ons.. dat troost ergens wel vind ik altijd, hopelijk ervaar jij dat ook zo…

    • ellymay47

      Zeker ik leef met de mooie herinneringen aan hem hij was altijd heel beschermend naar mij en mijn zusje maar op sommige dagen is het gemis wel heel erg zijn verjaardag,oud en nieuw en de tijd dat hij zieker en zieker werd,maar wat ik heel positief vond hij was ondanks alles nooit chagrijnig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *