Nieuw Chinees restaurant

geplaatst in: verhalen | 0

Moest even in het dorp zijn om twee enveloppen op de bus te doen omdat we net als in de grote stad meerdere brievenbussen hebben is alleen één op het Raadhuisplein en bij de Primera moest nog postzegels erop laten zetten.

Even twee A4 brieven in een A4 envelop kost het mij €4,04 wat een prijzen alles is echt zo hoog gestegen maar het moet anders kon het natuurlijk ook via e-mail maar ik ben van de oude stempel gewoon op de post.

Loop ik over het plein zie ik voor een restaurant een ballonboog staan wat zou daar zijn gekomen even een foto geschoten.

Lees ik het nou goed een Chinees restaurant even kijken of er een menu lijst hangt en warempel het is echt een Chinees mijn hart maak een sprongetje want in de loop d’r jaren zijn er hier van de drie twee gesloten en de enige die er was stond aan de andere kant van waar ik woon en de gerechten vonden Marco en ik nooit echt lekker. Komt denk ik ook omdat we onze vertrouwde Chinees gewend waren maar ik stond daar een foto te maken van de menukaart en van het en der kwamen mensen aangelopen iedereen zeiden allemaal hetzelfde eindelijk weer een Chinees restaurant in Bodegraven en nou maar hopen dat het eten verrukkelijk is.

Een oudere dame bleef nog staan en zei;”ik wil heel graag een menukaart meenemen naar huis”. Ik was dat ook van plan kijken wat er voor lekkers bij zit.

Samen liepen we naar binnen en wat ziet het er modern uit zeg heel anders dan andere Chinees restaurants bijna geen beelden en het voornaamste geen aquarium met vissen maar een sfeervolle gezellige restaurant. Ik weet al wat ik de eerste keer ga doen of neem maar dat blijft een verrassing zal daar in de loop van de tijd wel over bloggen.

Maar vandaag is hun opening dat met veel aandacht werd gevierd mensen kwamen hun feliciteren met hun opening door middel van allemaal bloemen en cadeaus aan te bieden. De oudere dame en ik namen afscheid op de hoek en gingen ieder onze weg.Fijn om in een dorp te wonen lekker kleinschalig en de mensen zijn zo vriendelijk voel mij hier echt prettig ondanks mij liefje er niet meer is,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *