Nieuw in assortiment

geplaatst in: verhalen | 0

We hebben weer wat nieuwe producten in het assortiment bij de AH en vandaag heb ik hem geproefd eerst afgebakken voor de verkoop. Het zag er lekker uit en het water liep uit mijn mond,heb gelijk toen het warm uit de oven kwam er meteen een apart gezet.

Snel afrekenen en proeven maar want ik wil het van begin tot het einde proeven. Nou zijn jullie waarschijnlijk heel nieuwsgierig wat ik genomen heb.

Een broodje kebab het is een broodje van bladerdeeg met gekruide kippenreepjes en de eerst hap was zo verrukkelijk en het is zo goed gevuld dat ik dacht is het nou al op.

Ik zal jullie ook de binnenkant laten zien, niet allemaal watertanden hoor maar gewoon een keertje proberen.

Ik vond ook niet zo duur want voor het formaat een mooie prijs €1,19 ik ben er echt verkocht aan super lekker. Nou begreep ik dat het lekkerder is als je hem warm eet dat is vaker zo met een broodje van bladerdeeg.

Heb mijn bonnetje erbij gezet voor als je wilt weten wat er precies in zit. Dit is mijn eigen ervaring van dit product maar mocht je toch nieuwsgierig zijn kom gewoon gezellig bij langs bij de AH alleen weet ik niet of kleinere AH’s ze ook verkopen. Anders kom je gezellig een dagje Amsterdam en dan bezoek je mij meteen🤣🤣🤣,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *