Nieuwe KitKat 1

geplaatst in: verhalen | 0

Naast de groene thee KitKat heb je ook de Ruby cacoa beans en ik dacht die wil ik ook uitproberen. Deze structuur is heel zacht van smaak en de cacoa is niet overheersend maar heerlijk van smaak tussen beide kan ik niet echt zeggen welke ik heel lekker vind.De verpakking is wel heel opvallend dan de normaal rode kleur van de gewone KitKat

Wat mij eigenlijk nooit opgevallen is als je naar de uiterste datum kijkt dat er ook een tijd bij staat en dat vind echt heel vreemd.Nou ik ga echt niet denken nou ik moet eind van november het opeten en dan voor 00:45 ik eet het hoe laat ik het wil.

Maar deze twee smaken vind ik zo wie zo lekkerder dan de normale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *