Nog één dag te gaan 1289

geplaatst in: verhalen | 0

Er was nog niemand om half zeven vracht houdbaar staat al te wachten tot uiteindelijk een opener kwam ik kon eindelijk naar binnen dus snel de ovens opwarmen en beginnen met opleggen dan gelijk bakken.

Om kwart voor zeven kwam een telefoontje op de broodafdeling een ziekmelding ik ben er niet blij mee want deze dame moet de wand doen,wie komt mij helpen dan? Om kwart voor acht niks gehoord zal zelf de wand er maar ingooien het wordt wel mezelf door tweeën splitsen,klanten die brood gesneden willen hebben,klanten die wand brood willen,maar gelukkig zijn de klanten erg vriendelijk en heel geduldig.

Ik heb eindelijk even een pauze mijn broodje eten en even wat zitten ben echt kapot benieuwd wie ik er bij krijg om de diepvries te splitsen en uitzetten voor de morgen.Kan wel zeggen ik ben er klaar mee. Blij dat ik weer bijna weekend heb. Heb wel mijn koffie gescoord bij de Shell.

Even gefotografeerd wat de benzine daar kost was heel erg benieuwd.

Ik had weer tijd om te lopen dus ik maak nog even een foto van een winkel in de straat wat het voor winkel is moet je maar op de foto klikken dan kan je het beter zien.

Ik weet dat ik van de hak op de tak spring maar deze dag is zo verwarrend dat mijn hoofd over loopt moet te veel in mijn uppie doen en de leidinggevende is wel aanwezig maar helpt mij niet dus ik doe wat ik kan. Eerst de tweede charge bakken dan diepvries opruimen en dan opzetten dat niet via de IPad gebeurd maar met een briefje waar alles op staat wat ik sowieso in mijn bakken moet hebben.

Ik vind het niet handig dus ik zet uit wat ik graag aan mijn klanten kwijt wil of wat ik de afgelopen week gehoord heb en die staan niet op de lijst ben echt te eigenwijs misschien maar mijn klanten zijn voor mij de belangrijkste factor.

Na het werk lekker luieren op de Vlietland en Marjan die we al een tijdje niet hebben gezien kwam ook weer langs zij was even op vakantie geweest en zij had groenten uit haar eigen tuin klaar gemaakt en wij moesten het allemaal proeven.

Allemaal echt biologische en ecologische deze vrouw is echt een schat en nog erg sportief voor haar leeftijd twee keer in de week roeit zij en dit keer geeft zij een fluitje als zij langs het strandje komt. Later op de avond hebben we met Nienke en Jamie lekker pannenkoeken gegeten voor ieder drie stuks en speciaal voor mij poedersuiker mee genomen en ik had één met kaas en twee met stroop en poedersuiker.

Daarna kwam Maja nog terug op de scooter toen hebben we nog gezellig een bakkie koffie en thee gedronken en toen kwam het fluitje van Marjan hoor we waren het alweer vergeten,gelukkig Nienke niet dus snel richting het water gerend en ja hoor vijf dames waarvan één de stuurvrouw was we hebben haar en d’r roeimaatjes uitgezwaaid toen was het tijd om naar huis te gaan.

Morgen nog een keer naar de Postjesweg en dan sluit ik het hoofdstuk uitgeleend aan filiaal 1289,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *