Nog een keer

geplaatst in: verhalen | 0

Had op vijf April een blog over geschreven dat ik een roofvogel in mijn tuin gespot had later hoorde ik van een vogelspotter dat het een wijfjes sperwer was die een houtduif gevangen had en dat was het mooiste moment wat er in mijn leven gefotografeerd had.

Op 24 April schreef ik een blog over leggen vogels een 🥚 in mei en daar maakte ik foto’s van moeder,vader en eitjes van de familie Merel.

En afgelopen zaterdag zag ik dat het nest leg was en moeder Merel zat niet meer op het nest om haar eieren warm te houden en later begreep ik waarom dat was want hoog in de boom zag ik een roofvogel zitten en net te laat om hier een foto van kunnen maken.

Maar gisteren middag toen ik het eten uit de oven haalde zag ik weer een roofvogel zitten in de druivenstruik en daar kon ik wel weer een foto van maken,en toch aan mijn lieve vogelspotter gevraagd wat het was dacht zelf een kleinere sperwer maar hij zei het is een mannetjes sperwer.

Mijn afscheid voor de maand April kan niet meer stuk heb ondanks deze rare tijd van Corona een leuke en gezellige maand gehad.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *