Nogmaals bloedprikken

geplaatst in: verhalen | 0

Ik werd geappt door de assistent van mijn HA dat mijn uitslag binnen was en ik de vervanger moest vragen hoe of wat maar de de assistent van vervangende HA kon of wilde niet veel zeggen wel dat het binnen is maar ik kreeg te horen je krijg het van je eigen HA die op dit moment niet aanwezig is en pas maandag weer terug was op haar praktijk.

Na twee uur later werd ik door de vervangende HA gebeld dat ik mij voor één ding nogmaals moest laten prikken en daar zou zij mij een verwijzing voor sturen via de mail die ontving ik ook direct maar dan moet online je afspraak maken maar terwijl ik hier mee bezig was werd ik door mijn leidinggevende gebeld en ik verteld wat ik te horen had gekregen van de vervangende HA dat ik nog een keer moet prikken en ik eigenlijk bezig was om een afspraak te plannen.

Ik was toch nieuwsgierig waar mijn bloed prikken voor diende dus heb het op naam opgezocht en zag dit te voorschijn komen. Ik was best aangeslagen zal voor niemand zo zijn maar als ik dingen lees dan voel ik mij er wel ellendig door.

Zij wilde toch voor de zekerheid mij hier weer op laten testen heb wel slecht geslapen het maalde steeds door mijn hoofd maar ik werd gerust gesteld door mijn schoonzus en twee vriendinnen dus morgen laat ik mij weer prikken en dan krijg ik maandag de uitslag van mijn eigen huisarts hopelijk hoef mij niet zoveel zorgen te maken.

🤞🤞🤞voor een goede uitslag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *