Ochtendwandeling 1

geplaatst in: verhalen | 0

Ik vind het echt fijn om in de ochtend te gaan wandelen dan is het nog rustig en af en toe zie je andere wandelaars,joggers of fietsers voorbij komen. En natuurlijk moet hier en daar een foto schieten.

Zal wat uitleggen denk dat ik beter op nummer kan vertellen. 1) Ik zag zo’n kooi al vaker en waarvoor dient om vogels te weren maar zij heeft twee katten dan kunnen ze hier vrij op de krabpalen klimmen,liggen echt zo apart alleen denk mocht zij ooit verhuizen zou ze het helemaal weer weg halen. 2) Hier dumpt de gemeente zijn zand, bakstenen maar ook weer makkelijk als jij ooit stenen of zand te kort komt kan je ze hier van weghalen weet niet of het legaal is maar toch. 3&4) Deze kat was zo op de eenden aan het loeren maar toen ik een foto maakte blij het rustig zitten maar toen ik stap dicht naar de waterkant zette vluchtte het weg,maar wel kijken of ik er niet echt aan kom.

Reeks foto’s van de ochtendwandeling: 5) Ik vond het wel grappig om het waterpijl te laten zien in de sloot deze zit dicht bij het gemaal. 6) Hier is het gemaal in Bodegraven. 7) Dit is het Medisch Centrum waar alles in zit de apotheek,bloedafname,fysiotherapeut en de huisartsen. 8) Dit beeld zag ik in het dorp en was heel benieuwd waar het voor stond nou het staat voor EB en VLOED.

De een na laatste reeks van mijn ochtendwandeling : 9&10) Deze horen bij elkaar als eerst dit was een warme bakker nu gebruiken ze de etalage om steeds iets te laten zien,nu staan er toevallig een winter opgesteld ik vond het heel mooi. 11&12) Deze foto’s behoren ook bij elkaar eerst van de rechter kant gefotografeerd en toen van de linker zo’n mooie wand schildering en het zwart/wit maakt het nog mooier.

De laatste twee foto is bij ons huis wilde laten zien dat men weet niet wie maar onze brievenbus als vuilnisbak gebruikt om hun gebruikte lolly stokje en papiertje daar te deponeren het ruimt wel op maar is degene gek geworden.

Ik heb heerlijk een uur buiten in de frisse lucht gewandeld het was zo relaxt en even je hoofd legen straks komt Maja langs om haar rugzak op te halen was ze gisteren vergeten. Kreeg te horen dat ik haar naam verkeerd schreef dus bij deze Maja wordt zo geschreven en net zo als ik uit Marco zijn telefoon heb overgenomen (Maya).

Nu heerlijk genieten van onze zondag,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *