Oververmoeid 🤷🏽‍♀️,kan dat……?

geplaatst in: verhalen | 0

Twee dagen al langer gebleven om mijn collega’s te helpen zodat zij niet in tijdnood komen wel in goed overleg gedaan met mijn leidinggevende het was niet heel lang maar gewoon een half uurtje.

Maandagmiddag kwam pas rond drie pas aan op de Vlietlanden en daar lekker gegeten en nog wat gelegen maar we vertrokken rond zes uur weer richting huis want ik was kapot thuis nog een kop thee gedronken en dan mijn bed in.

Dinsdagmiddag exact hetzelfde maar voor mijn Bessie heb ik heel veel over maar om naar de Vlietlanden was het te bewolkt en er stond een aardig windje dus besloten we thuis te blijven samen wat gegeten en rond zes lag ik op één oor was ook zo moe en doordat ik te moe was had ik mijn auto verkeerd ingesteld in plaats van kwart voor drie had ik kwart voor vier gedaan.

Gelukkig kijk ik altijd op mijn mobiel en schrok ik dat mijn auto op 41% stond in plaats van 82% dus meteen mijn Bessie gebeld dat ik misschien wat later op het werk was,maar het viel mee vijf voor half zes was ik binnen

Hopelijk wordt het weer mooi weer dan hoop ik het te halen met de actieradius wat ik nu nog heb en dan hoop ik volgende week vrij te zijn en anders een paar dagen. Het bleek niet zo mooi te zijn dus lekker naar huis gegaan wel een lekkere makreel mee met een halfje casino dat heb ik schoongemaakt en sneetje brood geroosterd met wat roomboter en smullen maar. En ik had nog 36% over dus ik heb het wel gered nu wel beter opletten. Heb gekeken wat hij na twee uur laden aangaf bleek tot ruim drie keer sneller te gaan nu met die drie fases blij dat ik het na drie maanden heb.

Voor ik naar huis ging kreeg ik te horen volgende maandag laatste werkdag en dan de rest van de week vrij heerlijk genieten en het schijnt mooi weer te worden dan wordt het een Vlietlanden week.

Dank jullie wel degene die het voor mij mogelijk heeft gemaakt,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *