Onverwachts mooi weer

geplaatst in: verhalen | 0

Dat ik vanmorgen opstond(Zaterdag)dacht ik ga boodschappen doen en alvast wat eten klaar maken voor komende week waar zij mooi weer voor opgeven.

Rond negen uur kwam het zonnetje de woonkamer in schijnen wat zal ik gaan doen Marco wakker maken of hem laten liggen. Nadat ik de wasmachine aan had gezet omdat de Vlietland handdoek en vooral mij werkkleding wel maandagochtend droog moeten zijn. Ik stond onder de douche,dat Marco de badkamer in komt vroeg ik hem:”wat zullen we gaan doen vandaag”. Hij had nog niet door dat het een schitterende dag zou worden.

Ik ging toch de boodschappen doen,Maja gezegd of althans gevraagd hoe het weer bij haar is en dan afgesproken om vis te halen voor ons drie en natuurlijk alle boodschappen in slaan. Nog nooit commentaar gehad op ons lekkerbekken maar de laatste keer waren zo vet dat het papier helemaal eronder zat dat wel even aangegeven en vandaag waren ze weer van ouds heerlijk krokant gebakken en goed uitgelekt dank je wel Abram ze waren weer fantastisch ook ons vriendin vond ze lekker.

En die garnalen waren erg lekker ook daar wil ik je voor bedanken ze hebben ons goed gesmaakt nogmaals Abram dank je wel.

Tja,ondanks ik een kleurtje heb wil ik toch optimaal van de zon genieten en overal egaal bruin zijn en een dag zoals deze laten we dan ook niet voorbij gaan dus om twaalf uur waren we ter plekke en het zweet gutste van ons koppie af. En ook vandaag weer met mijn vriendje Sjaak gewandeld en natuurlijk wat foto’s geschoten.

Maar ik spring van de hak op de tak want we waren bij onze lunch brood met een lekkerbek heb ik hier foto’s van weet het niet meer even zoeken hoor.

Nee maar wel van onze traktatie dat Maja heeft meegebracht appeltaartpunten met slagroom Maja,meid wat verwen je ons weer zeg,en ze zijn echt heerlijk.

Had mijn wekker gezet zodat we op tijd thuis waren nu denken jullie hoezo nou dat ga ik jullie haarfijn uitleggen hadden weer bij AH online gazeuse flessen besteld en die kwam tussen 18:00 en 22:00 het afleveren. Dat gaf ik aan tijdens het bestellen en op de dag zelf krijg je een duidelijker tijdstip door en dat was tussen 20:35 en 21:35 dus rond half negen waren we thuis en we hadden het nu slim gedaan de auto van Marco op de parkeerplaats en de mijne ver van de garagedeur af en die gelijk open gezet.

Nu kwam hij om 21:05 en kon het gelijk naast de koelkast in de garage zetten.

Scheelt ons weer om het zelf daar te brengen dus nu kunnen we weer voort met de gazeuse voor mijn schat😘. Zondag wordt het ook weer een mooie dag dus dan staan we bijtijds op en het wordt genieten en genieten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *