Onweerangst

geplaatst in: verhalen | 1

Ik weet niet of ik er vroeger ook last van had toen ik kind was maar ik weet dat ik onweer en donder niet heel prettig vind. Vooral het harde donderen dat vind ik eng en dan probeer ik mij te focussen op iets anders.

Ik weet nog dat we in 2000 naar Florida op vakantie gingen Dennis mijn broer,Zefanja,Robby en ik en we op weg waren van Sea world naar ons hotel met het busje toen het hard ging regenen en onweren en ik de flits naast het busje zag komen en ben er zo van geschrokken dat ik nog steeds koude rilling ervan krijg als ik de donder hoor.
onweersbui-bewegende-animatie-0041

Toen ik alleen was met mijn kids moest ik mij groot houden alleen van binnen bekroop de angst mij zo erg dat ik het mijn kids niet aan wilde doen om angstig te zijn,als zij naar bed waren kroop onder de dekens,maar sinds ik met Marco ga heeft hij mij er goed mee geholpen om er mee om te gaan. Als ik de auto zit dan doe ik mijn radio zo hard dat ik het niet hoor en mijn zonneklep klap ik open zodat ik de flitsen niet zie.

De angst zit hem hier in dat ik bang ben dat de donder inslaat en Marco vertelde mij dat ik veilig in de auto ben en daarom durf ik het wel.

Het weer is zo raar dan regent het en dan komt de ☀️weer door.

Scheelt weer water🤣🤣🤣

  1. Anouk1968

    Vroeger was ik ook bang voor de donder. Alleen later werd me duidelijk dat de flits de meeste schade aan kan richten. Sindsdien ben ik blij dat ik de donder hoor, dan is de flits voorbij. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *