Op bezoek in Zoetermeer

geplaatst in: verhalen | 0

Via een app liet Suze mij weten een boek te hebben over rouwen en ik dacht grijp alles aan om mij verder te helpen in mijn rouwproces dus ik wilde hem wel lenen,was ook weer een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien dus we spraken af op zondag 16 april om half elf.

Rond negen uur liep mijn wekker af snel onder de douche even een tosti klaar gemaakt en gegeten en dan onderweg zou ik de Mc wel wat koffie halen.

Latte macchiato

Nou stond ik daar wel tien minuten te wachten op mijn koffie hoe moeilijk is dat eigenlijk maken en afgeven was immers de enige klant voor warme drank maar moest wachten op een andere medewerker die het mij kon overhandigen…..lekker dan.

Bodegraven en Zoetermeer liggen niet heel ver uit elkaar dus was er zo precies twee minuten voor half elf even lekker gekletst en wat gerookt en rond half een reden we naar Leidschendam toe wat een groot en mooi winkelcentrum is dit.

Aan de andere kant waren allemaal eettenten en ik liep achter Suze aan die weet natuurlijk de weg wat staat er voor de door een mooie Boeddha beeld.

Lekker een tafel voor vier bij het raam en nee we waren met z’n twee hoor maar lekker ruimte voor ons beide wat gaan we nemen Suze wist het al ik twijfelde maar een broodje warm vlees met pindasaus klonk mij ook heel lekker in de oren dus dat werd het.

Ik had desembrood bruin en een latte macchiato en Suze had wit brood met cappuccino en later nam ik nog een glas cola en toen even bekvechten wie mocht betalen 🤣🤣🤣.

Overal foto’s van ook van de toilet hok overal Boeddha’s

Daarna nog heel dat winkelcentrum door gegaan en deze foto heb ik voor mijn Bessie Marie genomen speciaal voor jou schat.

Daarna lekker nog even bij Suze thuis gezeten en het geleende boek mee en de schat gaf mij nog een Boeddha van haar mee dat wilde ik ooit gaan kopen voor op mijn pilaar bij de voordeur(stond ooit een adelaar maar een monteur heeft hem gebroken).

Dit is mijn gekregen Boeddha en hier komt hij dus te staan Lieve Suze dank je voor de Boeddha en de gezellige dag die wij samen hebben beleeft,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *