Op visite bij……

geplaatst in: verhalen | 0

Was zo moe om acht uur lag ik in bed en dan krijg je dat je de volgende morgen om zes uur niet meer kan slapen gelukkig had ik al gepland om even mijn cv-ketel te vullen dus dat ga ik nu doen na mijn bakkie koffie.

Een tijdje geleden vroeg een collega aan Bessie wanneer ze bij haar kwam eten en of ze het ook aan mij wilde vragen toen verwees zij die collega dat zij het zelf aan mij kon vragen want ik stond ook op de afdeling en we keken elkaar en zeiden ja wanneer zullen we het was net een echoput en daar kwam de datum dan zondag 24 september gaan we bij Norma eten weet nog niet hoe laat maar dat we gaan staat al vast.

Even gediamond painting gedaan en het deed mij even goed en straks douchen en dan richting Amsterdam om kwart over drie richting Norma gegaan zat daar een oud collega mireille gezellig maar er komen nog twee oude collega’s Rebecca en Vivian het was supergezellig lekker gegeten mag wel voor een keer.

Bleef bij Bessie slapen en maandagochtend samen beginnen vergeet ik mijn eten weer terug en straks niet vergeten heb ik alvast eten hoef ik niet te koken rond kwart over acht waren we bij Bessie thuis lekker slapen welterusten liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *