Pedicure zoeken kost tijd

geplaatst in: verhalen | 0

Het is niet meer de pedicure die hier in de straat zit want zij was er mee gestopt dus voor mij is het weer een hele stap om een andere pedicure te zoeken.Op het internet staan er wel veel maar wie is goed en wie doet ook medische pedicure want dat staat nergens vermeld.

Deze zit in de straat van de sportschool en vaak getwijfeld naar binnen gaan of niet en na weken niet gesport te hebben begon ik vier november weer met sporten en dacht ik ga straks wel bellen neem een foto van haar bord.

Maar na het sporten dacht ik kijk of er iemand aanwezig om mij te wordt te staan en zo opende ik de deur en hoorde het belletje dat afgaat als je op de voordeur mat staat en daar komt een jongedame die mij snel te woord staat want zij is bezig met iemand.

Ik vraag of zij diabeten doet en kalknagels en voor ik het wist heb ik een afspraak staan en loop tevreden en trots naar de AH om boodschappen te doen en loop echt op wolken Esther je heb weer een nieuwe stap gezet in je leven……….Marco zie je hoe ik gegroeid ben om steeds meer stappen te zetten.

Ik voelde mij ondanks we een snel gesprek hadden wel heel erg op mijn gemak…..nu echt van mijn weekend genieten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *