Piep…stil…weer een piep

geplaatst in: verhalen | 0

Ik de techneut in huis wist precies wat dat piepje inhield een van de brandrookmelders is leeg althans de batterij en die roept om vervanging maar dat ga ik straks doen als mijn ogen helemaal open gaan moet nog mijn slaap eruit wrijven en mezelf wakker schudden.

Een keer was het in de nacht en Marco werd er zo gek van en toen hij van mij hoorde dat het uit de bijkeuken kwam en ik de brandrookmelder eraf moest halen stond meneer al met de telefoon naar Frans te appen onze elektricien want die moest het maar doen als hij die dag tijd had.Gelukkig was Frans ook al wakker en appte komt later op de dag.

Maar het gepiep maakt Marco gek dus kleuter pakte een trap en stond die brandrookmelder er af te halen wat eigenlijk best simpel was.Frans appte Esther weet hoe ze hem er af moet halen en haal die batterij eruit want dat geeft nog stroom daarom piept hij nog steeds dus dat deed ik en weg was het gepiep.

Na een keer uitleggen en op de brandrookmelder staat ook een aanwijzing waar je hem eraf kan halen.

We hebben er drie in huis en de volgende zou boven zijn denk ik want bijkeuken, woonkamer zijn al geweest moet wel alvast een reserve batterij gaan halen want er gaat zo’n 9V in.

Nu weer terug geplaatst en klaar is kleuter maar toen ik op de trap stond wat best wankel staat dacht ik aan mijn schat die hield de trap stevig vast zodat ik wist dat ik veilig was maar nu moest zelf zorgen dat ik veilig opging en veilig afging maar het is gedaan.

Misschien toch een andere trap kopen voor mijn eigen veiligheid even speuren wat voor één ik er neem,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *