Pita jalapeño kaas

geplaatst in: verhalen | 1

Ik zag in het koelvak bij de Jumbo een actie van verschillende broodjes liggen Bapao,pita shoarma,rundvlees,hete kip,bapao rendang en pita jalapeño kaas en dacht ik neem van degene die ik niet ken twee mee om te proeven.

Het was 2 stuks voor €1,00 en de naam gaf mij een gevoel dit zal wel lekker smaken en vandaag heb ik hem gegeten even 45 seconde in de magnetron maar het heb het precies een minuut gedaan.

Het zakje erom was helemaal bol dus voor mij is het klaar uit de verpakking gehaald en zeg zelf ziet het er niet lekker uit.

Nu de eerste hap jammer aan de buitenrand proef je alleen brood dat zo’n broodje niet helemaal gevuld zit vind ik een minpunt (nou is dat bij alle bapao en pita broodje)ik hou van lekker gevuld maar de twee de hap proefterrein je de kaas en een milde jalapeño peper,ik hou van heel pittig maar voor de prijs is hij erg lekker.

Volgende keer een andere smaak,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *