Play into the game

geplaatst in: verhalen | 0

Het is weer begonnen het spelletjes programma Code van Coppens en natuurlijk ga ik hier weer even over bloggen want dit is mijn favoriete programma.

Het is weleens waar op een andere dag dat is zondagavond en de herhaling op maandagmiddag en wat is het thema De Bakkerij en wie zijn de kandidaten voor deze eerste aflevering.

Eerst krijgen ze bakkerskleding en worden geblinddoekt in de eerste kamer geïnstalleerd maar het wordt nog spannend want ze worden aan een lange ketting aan elkaar geboeid.

Als ze hun blinddoek eraf halen begint het spel ze moeten een schaar vinden en het wordt wel moeilijk als hij ergens hangt en je bent geboeid maar na veel nadenken konden we een paar touwen doorknippen maar één van de twee moet wel zichzelf heel goed uitrekken en dan komt de eerste taart op de uitgerekt persoon terecht maar die weet het te ontwijken ik vind het zo hilarisch en soms lach ik mij kapot.

Als je verder wilt weten dan moet je maar het terugkijken of kijken op zondagavond om half negen maar wie heeft er gewonnen deze aflevering.

Ik heb er weer erg van genoten kijken wie we volgende week krijgen hou mijn blog in de gaten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *