Proefrit BMW I 3

geplaatst in: verhalen | 0

Marco zou nog teruggebeld worden of we een proefrit konden maken vandaag (vrijdag) en uiteindelijk hadden we een afspraak om één uur bij de BMW dealer in Alpen aan de Rijn. Maar we hadden Maya aan telefoon en moesten het gesprek beëindigen en we gingen op weg,ik was best nerveus heb nog nooit eclectische en automaat gereden dus hopelijk gaat dat goed.

Eerst ons aangemeld en wat papieren ingevuld om onze proefrit goed af te ronden en Martijn die haalde de auto op. Na een korte uitleg hoe te starten hoe de schakeling werkt van parkeren naar drive. Mijn autosleutels afgegeven zodat hij wat in zicht kreeg van mijn Suzuki Alto.

Martijn zei:”neem eerst een stukje van het industrieterrein en dan naar de N11 en dat vond ik een goed plan,wacht mijn binnenspiegel moet ik nog goed zetten en mijn buitenspiegels ook en wat zoeft hij heerlijk je hoort niks in het begin wist ik niet wat ik met mijn linkerbeen moest,maar het went snel en als ik het gas loslaat remt hij al rustig en moet je echt stoppen dan hoef je niet zo diep je rem in te trappen.

Ik wilde er wel even wat foto’s van gaan maken dus even aan de kant. Op mijn Facebook pagina zijn de foto’s te bewonderen: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Nu even kijken hoe het bij een rotonde gaat gas los en rustig rijdt hij richting de rotonde alles is vrij een beetje gas en het gaat soepel zeg het stuur zit heerlijk in handen ik vind hem geweldig,gaan we maar weer terug.

Even op een open terrein via de camerabeelden achteruit rijden dat vind ik nog een gewenning ben altijd gewend buitenspiegels en over de schouders, misschien wen je er wel snel aan.

Terug naar Martijn auto goed geparkeerd auto afgesloten en naar binnen mondkapje op en wachten tot Martijn naar beneden komt we mochten mee lopen richting zijn kantoor we kregen drinken Marco een espresso en ik een latte en toen de vraag hoe rijd,ik was er best enthousiast erover maar Marco sprak gelukkig meer hij had zich goed ingelezen en wist ook veel vragen dus ik luisterde gewoon mee. Wel zo handig zo’n man wie weet krijgen we een goede deal en heb ik een nieuw autootje.

Thuis hadden we er ook over gesproken en Marco had Frans al gebeld om een stopcontact te monteren voor het opladen van de auto,grappig hè we hebben nog niet eens😂😂😂. We hebben van Martijn het belletje gehad nu moeten we samen er goed uitkomen en dan zal ik laten zien wat het is geworden. Wel of niet een nieuwe auto,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *