Puzzelmoment

geplaatst in: verhalen | 0

In de tijd dat ik buikgriep had ben ik mijn geschenkbon van Albert Heijn gaan inwisselen bij Bol.com voor drie puzzels. Als ik bezig ben met puzzelen kan ik alles om mij heen vergeten ook de krampen die ik had,slapen deed ook goed zijn werk maar het focussen op een stukje puzzel helpt mij ook. Marco zegt vaak”ik weet niet hoe het bij jou werkt maar als jij verdrietig ben of je heb een bléh dag en je doet een spelletje of je gaat puzzelen dan vergeet je het zo”. Ik moet het antwoordt altijd verschuldigd blijven maar het klopt.

Nou ik ben op maandagavond begonnen met mijn puzzel.

ik zag wat ik alleen had gedaan en dacht deze puzzel is echt moeilijk,maar ik laat mij niet kennen ik maak hem af en er is geen tijd aan verbonden.

Dinsdag middag na mijn dutje ben ik er weer achter gaan zitten en ik ben eigenlijk een rare puzzelster,ik zoek echt alle stukken uit op soort en zet ze in bakjes die ik in voorraad heb van de chinees. Volgende keer laat ik zien hoe het bedoel het is natuurlijk meer werk maar dan heb alle vormen bij elkaar en ik ruim het ook weer op als ik stop met puzzelen.Het is nu al meer zichtbaar maar de kleuren blijven echt moeilijk uit elkaar halen,maar het gaat mij lukken,het heeft wat tijd nodig.

Woensdag was ik weer voor het eerst aan het werk en toen ik thuis aan kwam weer even aan mijn puzzel gewaagd. Ik zocht wat aanknopingspunten om wat verder te komen of het mij gelukt is zie je hier.Het einde is in zicht maar donderdag had ik geen motivatie om wat te gaan doen dus ik ben lekker film gaan kijken en vroeg mijn bed in gegaan.

Vrijdag had ik meer zin erin omdat ik nu dacht nu gaat de kleuren mij niet gek maken ik wil het af hebbenhet was niet veel want al het blauw lijkt op elkaar ik ga morgen weer rustig verder hoor.Dit heb ik gedaan alle stukjes liggen op tafel en je ziet het er is niet veel te doen maar ik maak het morgen wel af als ik beter ben uitgerust en ook het geduld heb om het blauw echt uit te zoeken.Zo het laatste stukje en dan is hij klaar kijk maar.ik heb het gedaan het is gelukt mijn tweede puzzel gemaakt in mijn uppie zonder hulp en heeeel veel geduld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *