Relaxing

geplaatst in: verhalen | 0

Gelukkig zijn hier de Jumbo en de AH ook lekker vroeg open dat ik mijn boodschappen kan inslaan want het wordt weer een warme dag en we willen er op tijd zijn.

Koude koffie,bolletjes en saucijzenbroodje gehaald Marco pakt de tas in daar is hij goed in dus rond negen uur vertrokken we en op de parkeerplaats is het al aardig druk wel een plek vlakbij gevonden.

Voor we alles uitstallen eerst een duik in het water want het zweet gutst van je hoofd dan alles zo geplaatst dat het in de schaduw staat

Dan gaan we voor de tweede keer een duik maken en dan ontbijten heb heerlijk bolletjes met gebakken ei gemaakt lekker aan het oppeuzelen. Relaxen in de zon nogmaals ben ik dankbaar dat ik op zo’n korte termijn vakantie heb gekregen.

Van vele hoorde we dat ze tegen werden gehouden want het werd te druk sommige moesten een stukje wandelen om op het naaktstrand te komen toen wij aankwamen was het al aardig druk op het textielstrand.

Joost&Nienke die komen iets later want ze wilde ons verrassen met iets lekkers dus ben reuze benieuwd wat dat is.

Op een gegeven moment was het zo warm dat er veel mensen in het water lagen het meer is groot genoeg om ver uit elkaar te staan ik lag heerlijk te relaxen toen Nienke aangelopen kwam en vroeg of we een emmer of bak hadden want Jamie had een rode rivierkreeft ontdekt en wilde hem vangen om het te verplaatsen.

Even wat foto’s ervan gemaakt.

Mart kwam het veld oplopen en vroeg of we een slibtong wilde proeven hij had er nog genoeg en iedereen nam er één had het nog nooit gegeten maar het was echt lekker zeg.

Was te laat om van de hoeveelheid een foto te maken.

Maar toen had Joost zijn gasstel aangedaan en het eten klaar gemaakt bedank ik Joost en Nienke 💋💋

Rijst met kip in zoete marinade met paprika, uien,knoflook en met sesamzaad het was super lekker er was nog genoeg over voor de volgende dag

Ik geniet van mijn heerlijke vakantie voor iedereen fijne dag,maar wel veel drinken met deze warme dagen😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *