Reünie oud AH 1027

geplaatst in: verhalen | 3

Maanden van voorbereiding voor een reünie en uiteindelijk heeft het op 13 oktober plaats gevonden in oostzaan. Onderweg daar heen wist ik niet wie er wel of niet zouden komen maar dat het super gezellig zou worden was een feit. Toen ik aankwam waren er al best veel collega’s aanwezig nu kijken of ik iedereen herken.Deze twee herken ik meteen dus dat is niet heel moeilijk,iedereen was ik aan het begroeten en vergeet door alles mijn eigen man voor te stellen.Nou dit is dus mijn partner die was ook aanwezig en Marco is zijn naam. Niet afdwalen Esther maar ga verder met je oud collega’s nou eigenlijk is het te veel om ze allemaal per naam te noemen dus ik plaats maar wat foto’s en mochten jullie er een probleem mee hebben hoor ik het wel dan verwijder ik ze weer.Ik vond het super gezellig om iedereen te zien en te hebben gesproken ik wil Sonja en Nanny heel erg bedanken voor organiseren van deze dag 😘😘

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *