Sahara zand afspoelen

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben altijd eigenwijs manlief zei:”ga naar zo’n wasstraat waar je,je auto kan wassen” ik wilde daar niks van weten dus met een emmer en zeep begon ik aan mijn auto op de oprit en toen kon ik hem niet goed schoon krijgen zes emmers erover maar het was niet naar mijn zin.

Dus toch naar het industrieterrein waar er vier boxen waren en natuurlijk allemaal bezet ik had nog een personenwagen voor mij en eindelijk was ik aan de beurt ben een echte leek wist niet dat je wasmunten nodig had wat een doos hè.

Aan mijn buurman gevraagd waar ik kon wisselen “hier naast tegen de muur aan”:vertelde de vriendelijke man,dus ik haal uit een plastic bakje(die uit een kindersuprise komt)mijn munt geld en begin met wisselen.

Omdat ik al voor de deur bezig was geweest heb ik gelijk met schuim erover gespoten alle randen en mijn velgen en ik weet niet hoeveel munten ik er in heb gegooid maar ik kon daarna meteen moet spoelen beginnen heb even na gekeken op 1,- kan 200 seconden wassen en op 1 wasmunt kan je 5 minuten stofzuigen.

Ik was lekker bezig vond ik zelf mijn auto is weer Sahara zandvrij en ook de eerste vogels hebben op mijn autootje gescheten en normaal boeit het mij niet,maar nu wel erg hè.

Toen heb ik hem droog gereden door een stuk flink op mijn gas getrapt te hebben de volgende keer geen Sahara zand meer maar gewoon omdat ik het leuk vind om hem te wassen,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *