Serie gekocht de notaris 1

geplaatst in: verhalen | 0

Een tijd geleden heb ik deze serie gekocht de notaris dat geschreven is door Martin Gijzemijter volg hem een tijdje op Facebook en hij plaatst soms mooie gedichten heb best veel van hem gekocht een boek over de dans met herinneringen ,en ook een blikje met kaartjes van dans met herinneringen en nu gedichtenbundel,verjaardagskalender en dus de notaris drie delen en deel vier is ook al in de handel.

Maar wat zijn ze allemaal mooi en goed geschreven en de gedichten zo gevoelig althans ze raken mij en dat geeft mij een rustgevend gevoel maar ik las dus deel één van de notaris en de gestolen erfenis het was zo spannend dat ik hem in één keer uitgelezen heb heel mooi alles beschreven Het is echt beschreven zoals het in het echt kan voorkomen want hoe vaak hebben de overgebleven familieleden ruzie over een erfenis ik weet nog dat ik er jaren zelf mee te maken mijn vader was en overleefden van mijn beide ouders en toen hij overleed wouden sommige familieleden het geld even gebruiken voor iets en zonder overleg met mij en gelukkig was er een notaris die elk kind moest verwittigen wat er gebeurde met de erfenis dus toen ik het hoorde heb ik overal bezwaar tegen gemaakt zij gaan niet bepalen of ik daar mee aan wil gaan doen en uiteindelijk is dat alles wat zij wilde niet gebeurd en konden we na anderhalf jaar de hele erfenis afhandelen maar zoals ik al zei het gebeurd in elke andere familie ruzies. Het was echt heel spannend en ik kan mij echt daar in leven wat er in het boek gebeurde ik wil Martin mijn complimenten geven voor het schrijven van dit boek.

Nu kwam er voorbij dat je deel vier kan bestellen met wat korting dus toen dacht als ik deel 1 al heel spannend vind en deel 2 daar ben ik ook al mee begonnen maar die moet echt wegleggen anders ga ik niet naar mijn bed toe want die is ook heel spannend al vanaf het begin daarom heb deel vier al besteld het tweede deel heet de notaris en het mysterieuze fortuin

Daar komt een vervolg over,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *