Serie gekocht de notaris 2

geplaatst in: verhalen | 0
Dit is dus het deel 1

Zoals ik vermeldde deel 1 van de notaris was echt heel spannend en ik ben aan deel 2 begonnen en dat is de notaris en het mysterieuze fortuin heb hier de afbeelding staan mocht dat niet mogen dan hoor ik dit graag.

Notaris Thomas Frank en Olivia Bos krijgen wel een heel vreemd bezoek van een zekere meneer Huisman.Meneer Huisman is door iemand doorverwezen en door zijn belofte aan die persoon kan hij geen namen noemen.

Eigenlijk moeten jullie het boek zelf lezen alleen ik weet niet of hij nog bestelbaar is want vaak krijg ik een mail van Martin en daar staat in vermeld dat je zijn boeken,kalenders,gedichtenbundel kan bestellen.Maar ik kan wel een klein beetje onthullen want Thomas en Olivia willen toch heel graag het mysterie opgelost krijgen en meneer Huisman een goed gevoel dat het fortuin dat hij gevonden heeft in de kast van zijn overleden vrouw niet illegaal was maar legaal en hij ermee kon doen wat hij er mee wilt gaan doen……..Het is niet zoals in een sprookje je knipt in de vingers en alles komt op zijn pootjes terecht zij Thomas&Olivia hebben wel veel er voor moeten doen.

Wil je ook deze boeken lezen zoek zijn naam op Facebook en dan kan je hem zelf vragen Martin maar ik ga mij in het volgende boek verdiepen kijken waar Thomas en Olivia nu weer mee te maken krijgen,

Als je mij niet meer hoort ben ik lezen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *